Felejtse el a kompromisszumokat

A legjobbra vágyik? Itt van. A Forza 125 prémium sportos GT robogónk, ami minden igényt kielégít. Hihetetlen üzemanyag-hatékonyság és hatótávolság, kategóriaelső teljesítmény mellett – ezt garantálja az eSP+ motorblokk. A Forza 125 uralja a várost. Önhöz igazodik.

Forma plusz funkció egyenlő Forza

A Forza 125 már 2015 óta kategóriájának vezető modellje. A kifinomult stílusnak köszönhetően – mostantól a Forza 750-et idéző első idommal és LED fényszórókkal – továbbra is az élen jár. A kompakt kialakítás ellenére a GT-re jellemző kényelmet akár ketten is élvezhetik, a motor pedig könnyedén irányítható még a legnyüzsgőbb nagyvárosokban is – mi több, a parkolás is legalább ennyire egyszerű. Az áramvonalas idomzatot kiváló aerodinamikai tulajdonságok jellemzik, csökkentve a motorosra háruló ellennyomást, így a hosszabb városi ingázáshoz is kiváló.

Önhöz igazodik.

Természetesen egy robogónál nem elég, ha csak jól néz ki – praktikusnak is kell lennie. A Forza 125 pedig ezen a téren is telibe talál: az ülés alatt hatalmas tárolóhely van, amelybe akár két zárt, álvédős sisak is belefér. Az elektromos szélvédő az igényeinek megfelelően megvédi Önt a széltől, vagy kellemes szellőt biztosít. A bal oldalon lévő kesztyűtartóban egy USB Type-C aljzatot talál, amellyel menet közben is töltheti az okostelefonját, ha pedig extra szállítási kapacitásra vágyik, az opcionális 45 literes Smart Top Box a Forza 125 Smart kulcsával nyitható és zárható.

Tankoljon kevesebbet és jusson messzebbre

A folyadékhűtésű, EURO5 szabvány szerint tervezett eSP+ motor számos üzemanyag-takarékos tulajdonsággal rendelkezik és alacsony súrlódású technológiákat használva gyártottuk. Mindezek a teljesítmény csökkenése nélkül növelik az üzemanyag-hatékonyságot. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Forza 125 akár 491 km-t is képes megtenni egyetlen - 11,7 literes - tank üzemanyaggal. Az alapjárati leállítás funkció 3 másodperc állás után leállítja a motort, a gázkart elfordítva pedig azonnal újraindítja azt. Ezzel nemcsak üzemanyagot takarít meg, hanem csökkenti a károsanyag-kibocsátást is – amire nagy szükség van a városban.

Állandó magabiztosság

A Forza 125-ös robogóra mindig számíthat. A Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) minden körülmények között garantálja a hátsó gumiabroncs tapadását, így magabiztos még a legcsúszósabb környezetben is teljes magabiztossággal haladhat előre. Ha utast vagy csomagot szállít, az optimális kényelem és vezethetőség érdekében a hátsó rugó állítható . És mivel a robogó külseje egy fantasztikus megújuláson ment át, a műszerfalat is ehhez méltóan feljavítottuk: prémium kategóriás analóg sebesség- és fordulatszámmérővel egészítettük ki a stílusos digitális információs kijelzőt.

Forza 125 Special Edition

A Forza 125 mindenhol kitűnik a tömegből. De ha igazán egyedi megjelenésre vágyik, az új Forza 125 Special Edition egészen új szintre emeli a „sportos” kifejezést: a visszafogott Matt Cynos Grey Metallic festés, valamint a piros metál kerekek, a műszerfalon lévő piros kiemelések, és a dombornyomott ülés piros öltései mind hozzájárulnak a páratlan összképhez.

Special Edition ülés

A puha kialakításnak köszönhetően a Special Edition ülés még nagyobb kényelmet biztosít, fokozva ezzel a motorozás élményét, miközben a piros kontrasztos varratok sportos, de mégis elegáns megjelenést biztosítanak. A végeredmény pedig egy igazi prémium kategóriás elem (a Forza 125 Special Edition esetén alapfelszerelés, de opcionális tartozékként is megvásárolható).

Padlóelemkészlet

A bal és a jobb oldali rozsdamentes acél, csúszásgátló betétekkel kiegészített padlóelemek egyszerre elegánsak és sportosak (a Forza 125 Special Edition esetén alapfelszerelés, de opcionális tartozékként is megvásárolható).

45 literes Smart Top Box

Az intelligens kulcs a fő gyújtáskapcsolón és az ülés alatti rekesz zárján kívül az opcionális, 45 literes leszerelhető Smart Top Boxhoz is használható. A zsebében rejtőző intelligens kulccsal nyithatja a dobozt, amelyet a rendszer automatikusan lezár, amikor Ön elsétál. A doboz a kulcsról is zárható. Közvetlenül szerelt hátsó tartóra rögzíthető, és praktikus belső tárolózsák is kapható hozzá.

Forza-család
Első számú robogócsaládunk.

A Forza 125-öt 2015-ben mutattuk be. Ez a robogó kifejezetten az igényes európai fogyasztóknak készült, akik a maximumot várják el a motorjuktól. A kompakt méreteknek, a GT-komfortnak, a rengeteg tárolóhelynek, a sportos irányításnak és az erős motornak köszönhetően azóta is a kategória vezetője. A csúcsmodell Forza 750-re emlékeztető idomzattal és fényszórókkal készült új modell, a megújult Forza 350 mellett ez a robogó is a Forza-család oszlopos tagja.

HONDA
MOTORCYCLES
EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.