Rólunk

Üdvözlöm!

Honda márkaképviseletünket 2000. augusztus 26.-án nyitottuk meg.

2003-ban és 2006-2008 között is sikerült elérnünk az év legjobb márkakereskedője címet a Honda Hungarytől és erre törekszünk a jövőben is.

Üzletünkben megtalálható a Honda teljes modellválasztéka, állandó 40-50 darabos készlettel. A motorok és gyári kiegészítők mellett foglalkozunk még motoros ruházattal és a Honda Gas kollekcióval is. Kereskedésünk természetesen hivatalos márkaszervíz. Szervizeinkben teljeskörű márkafüggetlen javítással és biztosítási kárügyintézéssel is állunk rendelkezésére. 

A cég jó hírnevét 2004 óta számos sikeres motorversenyző is öregbíti. Elsőként a motokrossz szakág támogatásával kedtük, segítségünkkel Bencsik István Junior Bajnoki címet nyert még az első évben. A következő és is meghozta gyümölcsét, 2005-ben Bencsik István a Köztársaság Kupán második, a Kawasaki kupán pedig harmadik helyezést ért el és ő képviselhette hazánkat a Nemzetek Kupáján Franciaországban. 2006-ban szintén Bencsik István megnyerte a Köztársaság Kupát, míg fiatalabb versenyzőnk Sziklavári Patrik az Enduro-Cross Magyar Bajnokságon harmadik lett. 2005 óta a gyorsulási versenyeken is jelen vagyunk. Versenyzőnk Szőke Gábor CBR 1000 RR motorral az első évben Superstreet kategóriában MAMS OB-t és a Motul Kupát is megnyerte. 2006-ban a MAMS OB-n ismét első, a Motul Kupán pedig második helyezést ért el. 

Minden évben üzletünk részt vesz a Honda Tesztkaravánon, melyek alkalmával számos új modell kipróbálható. Ugyanígy minden évben ősszel tesztelhetők nálunk a krosszmotorok és ATV-k is. 

Ügyfeleinkkel évközben több alkalommal szervezünk kisebb-nagyobb túrákat és rendszeresen látogatjuk a Honda Pályanapokat is. Ezekről az eseményekről üzleteinkben és honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk.