AFRICA TWIN

EZ AZ IGAZI KALAND

Nem kérdéses, hogy a Hondád milyen messzire visz el... Ameddig csak szeretnéd!

Rád vár az egész világ

Hová mész majd? És mit csinálsz?

GYÁRBAN SZÜLETETT, DE A VADONBAN NEVELKEDETT

MINDENT KIHOZTUNK BELŐLE

Az új Africa Twinbe mindent belesűrítettünk, amit a Dakar Rallyn tanultunk.

Az NXR750-et úgy terveztük, hogy kibírja a sivatag rárótta páratlan terhelést. A hőmérséklet nap közben akár az 50 Celsius fokot is elérheti, ugyanakkor nem ritka, hogy éjjelente fagy. Ilyen viszonok mellett kell megküzdenie a motornak a homokos, sziklás tereppel, még akkor is, ha a mostoha körülmények miatt elkoszolódik az üzemanyag.

Dakar-győztes modellünk elképesztő megbízhatóságát nem csak az új Africa Twin örökölte, hanem minden kalandmotorunk.

HAJTS LE AZ ÚTRÓL, SŐT HAJTS LE A TÉRKÉPRŐL!

ÉLD MEG AZ ÁLMAID!

Kerekedj fel, és motorozz!

Motorkerékpáron ülve a szabadság olyan fokát tapasztalhatod meg, amit sehol máshol. A hondások már megszokták, hogy egzotikus, távoli, ámulatba ejtő helyeken járnak - csak az álmok ereje és egy Africa Twin szükséges a boldogsághoz.

OSZD MEG TE IS, HOGY MERRE JÁRTÁL!

Töltsd fel galériánkba képeidet és mutasd meg a világnak, mit láttál belőle! Tweeteld ki képeid, és tedd hozzájuk: #TrueAdventure!

VÁGJ NEKI A SAJÁT KALANDODNAK!

Életre szóló felfedezések és hétvégi csavargások - terepmotorjaink széles választékában kezdők és profik is megtalálhatják az ideális gépet maguknak.

Találd meg önmagad „odakinn”! A végtelen úton, miközben a menetszél cirógatja arcodat. Új helyek, új élmények - mind rád várnak. Mehetsz aszfalton vagy terepen, itthon vagy egy másik kontinensen. Bárki vagy és bárhonnan jöttél, egy Honda kalandmotor csak arra vár, hogy megmutassa az élet igazi szépségét.